Hidraulika szerviz:

Szolgáltatásaink

 

Telepített hidraulika

Többek között vállaljuk az alábbi berendezések teljes körű javításait az ország egész területén:

Présgépek

Szerszámgépek

Autóemelő liftek

Ezen felül rendszer átalakítással és áttelepítéssel is foglalkozunk.

Műanyag fröccsöntő gépek

Lemezmegmunkáló berendezések

Hidraulikus liftek

Mobil hidraulika

Mobil hidraulikus rendszerek teljes körű javításait vállaljuk az ország egész területén. Ez alatt értendő, egészen a hidraulikus rendszertől az elektromos vagy a lakatos munkák elvégzése is. A következő képek szervizelését vállaljuk:

Aszfaltmarógépek

Aszfalt finisherek

Úthengerek

Mobil liftek

Gréderek

Kotrógépek

Dózerek

Szivattyú, hidromotor felújítás

Tapasztalatból mondhatjuk, hogy a legtöbb esetben sokkal költségkímélőbb az a megoldás, hogy ha a javításban, szervizben gondolkodunk, mivel az esetek többségében csak olyan kis mechanikus sérüléseket vagy kopásokat találhatunk, melyeket könnyen orvosolni lehet. De emellett a legismertebb gyártókkal is kapcsolatban vagyunk, ami rendszerint segítség a hibás szivattyú vagy hidromotor alkatrészek gyors pótlásában.

Munkahenger felújítás, gyártás

Elhajlott? Eltört? Mechanikai sérülés? Folyik? Szivárog? Ezek azok az általános problémák, ami miatt a legtöbbször megkeresnek a partnereink, hogy ha egy munkahengerről van szó. Mi felkészültünk!
Ha Önnek is hasonló problémái vannak, keressen meg minket.

Munkahenger tömítés csere

Munkahenger rúdgyártás méret szerint

Munkahenger-hüvely gyártása méret szerint

Munkahenger javítása

Komplett munkahenger gyártás méret szerint

Vezérléstechnika

„A vezérléstechnika az irányítástechnika egyik válfaja. Vezérlést akkor alkalmazhatunk, ha rendelkezésünkre áll a vezérelt berendezés egy modellje, amely bármely bemeneti jelkombináció esetén elegendően pontosan megadja a vezérelt jel(ek) értékét. Jellemzője, hogy a hatáslánca nyitott. A nyitott hatáslánc azt jelenti, hogy nem az előírt, és a tényleges vezérelt jellemző közötti különbség határozza meg a rendelkező jelet. A vezérlés nagy előnye, hogy strukturálisan stabil, nem léphet fel öngerjedés. Bonyolult technológia, vagy berendezés vezérlésének leírásához elegendő a beavatkozási pontok, működési feltételeinek definiálása, és így egyszerű hatásláncokból építhető fel a bonyolult rendszer.” (Wikipédia) Bonyulultan hangzik, de értünk hozzá. Az alábbi megoldásokat kínáljuk a felmerült vezérléstechnikai problémákra:

Útváltók teljes körű javítása

Szervó szelepek javítása

Alkatrész ellátás

Próbapados hibafelmérés

Gépgyártás

Présgépek

Mélyhúzó berendezések

Papír és fémhulladék bálázó berendezések

Tápegység gyártás

Vállaljuk hidraulikus tápegységek gyártását az igényeknek megfelelően.

Átalánydíjas karbantartás

Kétségtelenül biztos, hogy nagyon bosszantó az, amikor meghibásodik egy berendezés. Hiszen pont akkor és abban az időben lenne rá a legnagyobb szükség. Ezért vezettük be partnereink számára azt a már régen bevált módszert, hogy egy folyamatos karbantartással ki lehessen küszöbölni az ilyen fajta kellemetlen problémákat. Az átalánydíjas karbantartás egy folyamatos megelőző karbantartási szolgáltatást nyújt a partnereink részére, ami lehet akár havi, negyed vagy féléves ciklusokban is. Ez egy védelem. Mivel, ez által Ön biztosítva van arról, hogy a berendezései vagy a gyártósora, folyamatosan képes legyen termelni. Ugyanakkor, hogy ha ezen felül még is meghibásodás történik, a szerződés biztosítja a vevőt a folyamatos készenlétről a nap 24 órájában akár hétvégén is.

Olajszerviz

Nagy teljesítményű olajszűrő berendezéseinkkel lehetőség nyílik a nagyfokú szennyeződések (por, homok, fémszemcse, stb.) kiszűrésére.
A folyadékszállítás 60 liter/perc, a szűrési finomságok 10 mikrontól 200 mikronig választhatók.

A berendezés bérelhető.